agenda Agenda

Olympische Dag Haarlem

Vrijdag 14 juni 2024

De Olympische Dag Haarlem is terug van weg geweest! SportSupport organiseert in samenwerking met 11 Haarlemse sportverenigingen een onvergetelijke dag voor 1300 Haarlemse en Bloemendaalse leerlingen. In het Pim Mulier stadion wordt de Olympische Vlam ontstoken en is er een vette openingsact. Daarna gaan zij gaan strijden om de Olympische medailles in 13 verschillende sporten. Deze variëren van rugby tot bowlen en van hockey tot padel. Na afloop van de sporttoernooien worden de winnaars gehuldigd in het stadion en wordt de vlam weer gedoofd.

bekijk de hele agenda

Grachtenloop

Vrijdagavond 21 juni 2024

De ZorgSpecialist Grachtenloop is een gezellig hardloopfeest voor iedereen. De route gaat door het centrum van Haarlem, met veel entertainment en publiek langs de route. Te lopen afstanden: 1 kilometer (KidsRun), 5 kilometer of 10 kilometer.

Locatie: Start/finish bij De Koepel, na afloop afterparty met dj.

Voor meer info kijk op www.grachtenloop.nl

bekijk de hele agenda

Lions Benefiet Padeltoernooi

23 juni

Lions Benefiet Padeltoernooi

Lions Zuid-Kennemerland en Racketclub Overhout organiseren samen een padel-benefiettoernooi. De opbrengst is bestemd voor G-sportvereniging TV Smash (zie pagina 24 van dit magazine). Kosten voor deelname zijn 100 euro per twee personen. Behalve het toernooi zelf is er een ‘after-padelparty’ en natuurlijk de prijsuitreiking.

Locatie: Tennispad 1, Haarlem

bekijk de hele agenda

Honkbalweek Haarlem

12 t/m 19 juli 2024

De 31e editie van het bekende internationale honkbaltoernooi. Naast het hoogwaardige honkbal is de sfeer in en rondom het Pim Mullierstadion over de hele wereld beroemd. Traditiegetrouw wordt de honkbalcultuur op een feestelijke, sportieve en ontspannen manier beleefd en gevierd. Met verschillende activiteiten, entertainment, shops en eten-en-drinkenmogelijkheden is de Honkbalweek Haarlem een evenement voor jong en oud!

Locatie: Pim Mulierstadion, Jaap Edenlaan 6

www.honkbalweek.nl

bekijk de hele agenda

NK Freerunning

19, 20 en 21 juli 2024.

De beste Nederlandse freerunners nemen het tegen elkaar op in de strijd om het podium en de titel van Nederlands Kampioen Freerunning. Kom als toeschouwer kennismaken met deze spectaculaire sport, of doe zelf mee aan één van de clinics rondom het toernooi.

Locatie: Sportvereniging Olympia Haarlem, Henk van Turnhoutpad 1

bekijk de hele agenda

Europa Cup Winners II voor softbalteams

19-24 augustus

European Cup Winners Cup “A”

Na het winnen van de Europa Cup II voor softbalteams, gaat Sparks Haarlem dit jaar op eigen terrein de titel proberen te verdedigen. Kom het team aanmoedigen in hun strijd om deze Europese strijd. Meer informatie op deze site.

Locatie: Noordersportpark, Melkerijpad 11.

bekijk de hele agenda

Halve van Haarlem

29 september 2024

Begin het nieuwe (sport)seizoen goed en doe mee aan de Run2Day Halve van Haarlem. Dit is de grootste hardloopwedstrijd van de regio, waarbij deelnemers gaan voor een zo snel mogelijke eindtijd. Al is ook uiteraard ook de sfeer en de gezelligheid rondom het evenement van groot belang. Afstanden: KabouterRun (700 meter), Kidsrun (1,4 kilometer), 5 kilometer, 10 kilometer of halve marathon (21,1 kilometer).

Locatie: Start/finish op de Grote Markt

www.halvevanhaarlem.nl

bekijk de hele agenda

Heemstede Loop

Zondag 27 oktober 2024

Meer informatie volgt of kijk op www.heemstedeloop.nl

bekijk de hele agenda

Evenement insturen

Organiseert u een sportief evenement in (de regio) Haarlem? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Nieuwsbrief