Afstudeeropdracht Sport in Haarlem

Vanuit een enthousiaste en leergierige insteek is Flore Hoogendoorn in september gestart met een afstudeeropdracht voor Sport in Haarlem. De aankomende maanden gaat Flore aan de slag met haar opdracht, die bij moet dragen aan de ambitie van het opkomende platform om door te groeien naar hét regionale communicatieplatform voor de sport in stad en streek.

Flore studeert communicatie bij Hogeschool Inholland Diemen en is bezig aan haar 4e en laatste jaar. Naast haar studie werkt Flore als freelancer binnen de communicatie, waarbij ze zich heeft toegelegd op het creëren van tekst, video en social media. Als ondernemende student profileert Flore zich zodoende alvast binnen haar vakgebied. In combinatie met haar afstudeeropdracht wil Flore zich op deze manier verder ontwikkelen tot communicatieprofessional.

Mooi maatschappelijk doel
Door middel van onderzoek en contentcreatie wil Flore Sport in Haarlem helpen om zo veel mogelijk Haarlemse sportliefhebbers te bereiken en hierdoor meer bekendheid te geven aan topsport, breedtesport en talentontwikkeling in Haarlem en omgeving. Flore: ´Ik ben erg enthousiast om aan de slag te gaan voor Sport in Haarlem. Ik heb veel affiniteit met sport en vind het leuk om aan de slag te gaan voor een platform met zo’n mooi maatschappelijk doel. Ik hoop tijdens mijn afstudeerfase veel te mogen leren en een mooi eindresultaat neer te zetten om Sport in Haarlem verder op de kaart te zetten.´

bekijk de hele agenda