Clinic Beachvolleybal met Europees kampioene

Europees kampioene en Olympiër Sanne Keizer verzorgt op dinsdag 17 mei een clinic Beachvolley voor de Société Pim Mulier. De clinic vindt plaats vanaf 17.00 uur, op de professionele volleybalvelden van Bavo Beach aan het Henk van Turnhoutpad.

De Société Pim Mulier organiseerde in het verleden al vaker clinics in minder bekende sporten. Zo stonden onder meer roeien, cricket, schermen en curling op het programma. Dat nu voor beachvolleybal is gekozen, is niet helemaal toevallig: de sport is, net als ‘gewoon’ volleybal, in opkomst in Haarlem en Bavo Beach timmert flink aan de weg.

En wie kan de clinic beter verzorgen dan Sanne Keizer? In 2013 én in 2018 werd ze Europees kampioen, in 2018 Haarlems Sportvrouw van het jaar en ze vertegenwoordigde Nederland op de Olympische Spelen in Londen (2012) en Tokio (2020/2021). In aanloop naar die laatste spelen kreeg Sanne Keizer uit handen van toenmalig sportwethouder Michel Rog de Haarlem-vlag overhandigd, als ‘ambassadeur’ van de Spaarnestad.

De clinic is bedoeld voor sponsors en relaties van de Société Pim Mulier. De inloop is om 16.30 uur, aanvang clinic om 17.00 uur, met na afloop borrel en barbecue. Aanmelden en meer informatie: pimmulierhaarlem@gmail.com.

Foto: (c) Renata Jansen

bekijk de hele agenda