Honkbalweek Haarlem bevestigt deelname Italië

De Italiaanse honkbalbond heeft aan de organisatie van Honkbalweek Haarlem bevestigd dat Team Italia komende zomer zal deelnemen aan het toernooi. Met de toezegging van Italië is het deelnemersveld voor de Honkbalweek 2024 compleet.

Team Italië bezet momenteel de 14e plek op de wereldranglijst en speelt onder leiding van manager Mike Piazza. Piazza, voormalig MLB All-Star en lid van de Amerikaanse Baseball Hall of Fame, neemt een selectie mee uit Italië waarmee hij wil laten zien dat het land bij de beste honkballanden ter wereld hoort.

Toernooidirecteur Peter Herkemij is verheugd met de deelname van Italië. “Het is geweldig om Italië als zesde land toe te voegen aan het sterke deelnemersveld van Honkbalweek Haarlem. Dewedstrijden tussen Nederland en Italië zijn al jarenlang een absoluut hoogtepunt op de Honkbalweek. Ik ben er dan ook trots op dat we in 2024 deze krachtmeting weer mogen meemaken”, aldus Herkemij.

Naast Italië en thuisland Team Kingdom of the Netherlands bestaat het deelnemersveld uit Team USA (NJCAA), regerend Europees kampioen Spanje, Chinese Taipei en Japan.


Tickets in de verkoop
Passe-partouts voor het toernooi zijn reeds verkrijgbaar via de website van de Honkbalweek (www.honkbalweek.nl). Nu het complete deelnemersveld bekend is, gaan ook de losse tickets in de verkoop. De verkoop start op donderdag 7 maart 2024 om 10:00 uur.

De Honkbalweek vindt plaats van 12 t/m 19 juli 2024. Voor meer informatie en updates over de Honkbalweek Haarlem 2024, kunt u terecht op www.honkbalweek.nl.

bekijk de hele agenda