Honkbalweek Kalender

Hij is er: de Honkbalweek Haarlem kalender. Een jaarkalender die loopt vanaf juli dit jaar tot en met de start van de Honkbalweek in 2022. Op de kalender staan belangrijke data voor de honkbalsport in het algemeen en de Honkbalweek in het bijzonder.

Ook worden de namen van de trouwe partners van de Honkbalweek genoemd: die hebben de organisatie het afgelopen coronajaar namelijk ontzien, waardoor met een positief saldo een frisse start kan worden gemaakt.

De kalender is te koop via de website www.honkbalweek.nl. De kosten bedragen € 13,50 (excl. € 1,50 servicekosten en € 3,95 verzendkosten). Bovendien wordt bij aankoop van de kalender een voucher verstrekt ter waarde van € 2,50, die kan worden verzilverd bij de aanschaf van een  groepsticket tijdens de Honkbalweek 2022.

De kalender is gemaakt door vrijwilligers van de Honkbalweek. Zo verzorgde Renata Jansen (ook de ‘huisfotograaf’ van Sport in Haarlem) de foto’s en nam vormgeefster Jolein Zijlstra de vormgeving voor haar rekening. Diverse sponsors namen een deel van de kosten voor het drukwerk voor hun rekening. Op 1 juli volgend jaar presenteert de organisatie van de Honkbalweek een kalender die twee jaar aan de muur of waar dan ook kan worden opgehangen. Inderdaad: tot en met de start van de Honkbalweek 2024.

bekijk de hele agenda