Nieuwe editie sporttalkshow op maandag 15 april

Op maandag 15 april a.s. (20.00 uur) is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Talkshow Sport in Haarlem! Sportliefhebbend Haarlem komt bij elkaar voor een podiumshow vol vaart en variatie, waarin alle aspecten van de (Haarlemse) sport aan bod komen. Van talentontwikkeling tot topsport, van breedtesport tot sportondernemerschap.

Meld je hier aan!

In de talkshow onder meer de volgende onderwerpen:

Kirsten van der Kolk is voormalig toproeister. Samen met Marit van Eupen vertegenwoordigde ze Nederland driemaal op de Olympische Spelen en won brons en goud. Tegenwoordig is Van der Kolk Aardrijkskundedocent op het Sancta Maria. We blikken terug op haar carrière én vooruit op de komende Spelen.

Toernooidirecteuren Jules Bakker (badmintontoernooi Yonex Dutch Junior International) en Peter Herkemij (Honkbalweek Haarlem) nemen het tegen elkaar op in een sportieve strijd.

De freerunners van Munki Motion verzorgen een spectaculaire opening vol met acrobatische sprongen en bewegingen. Dit mede als opwarmertje voor het NK Freerunnen dat deze zomer in Haarlem gehouden wordt.

Als vertrouwenspersoon in sport zet Erika Hendriks zich in voor een veilige sportomgeving. Met een focus op preventie van ongewenst gedrag en sociale veiligheid. In de talkshow vertelt ze over het begeleiden van zowel slachtoffers als plegers van grensoverschrijdend gedrag, en over veerkracht en integriteit.

Theatermaker/cabaretier Jan J. Pieterse leest voor uit eigen werk: puntdichten over sport!

Een Haarlemse deelnemer aan de Olympische amateur-marathon.

We vragen twee talentvolle sporters van het Mendelcollege naar hun dromen om de top te bereiken en wat ze daarvoor moeten doen en laten.

De presentatie van het eerste magazine van Sport in Haarlem. Yvonne van Gennip overhandigt het eerste exemplaar…

…aan Loran de Munck (Sportman Haarlem 2022) en Floor Slooff (Sportvrouw Haarlem 2023).

De Sporttalkshow vindt plaats op maandag 15 april, de inloop is vanaf 19.30, de show start om 20.00 uur bij het Mendelcollege in Haarlem-Noord. Toegang is gratis, wel graag vooraf even aanmelden.

Ervaar alvast de sfeer en kijk hieronder naar de aftermovie van de talkshow van 16 oktober

bekijk de hele agenda