Programma YONEX Dutch Junior International biedt meer dan badminton

Aan het YONEX Dutch Junior International jeugdbadmintontoernooi nemen jaarlijks 300 tot 350 jeugdspelers deel uit veel verschillende landen. Vooral de Aziatische en Europese landen zijn hierbij sterk vertegenwoordigd. Naast spectaculaire wedstrijden is er ook een ruim aanbod aan kinderactiviteiten en is er gelegenheid om te borrelen of lekkere hapjes te proeven.

Op donderdagmiddag 29 februari van 16:00-19:00 uur is er een netwerkevenement voor sponsoren, partners en hoogwaardigheidsbekleders van de diverse deelnemende landen. Het internationale toernooi trekt niet alleen een regionaal publiek van sportliefhebbers naar de hal, maar er kijken ook honderdduizenden badmintonfans van overal ter wereld mee via de online livestreams op YouTube. Ook geïnteresseerd in sponsoring? Neem voor meer informatie contact op met Bram Schuit via sponsoring@dutchjunior.com.

Kidsactiviteiten
De jeugdwereldtop van over de hele wereld vormt natuurlijk een grote inspiratiebron voor kinderen. Daarom worden er voor kids uit de regio verschillende side-events georganiseerd om hun eigen badmintonskills te ontdekken of te ontwikkelen.

Woensdag 28 februari 15:00-16:30 uur
Ga tijdens de YONEX Dutch Junior International op fotospeurtocht in de DEGIRO-hal en kijk naar de badmintonwedstrijden. Aanmelden kan op de dag zelf bij de organisatietafel in de kant

ine van DEGIRO-hal.

Zaterdag 2 maart 10:00-12:00 uur

Leuke badminton-knutselworkshop

van MooiZooi voor kinderen van (on- geveer) 4 tot 10 jaar. Versier met de allermooiste, duurzame materialen een badmintonkoker.

Zondag 3 maart doorlopend tussen 12:00-17:00 uur
De allerkleinsten kunnen tijdens de finaledag meedoen met de Bamito FUN-dag (4 t/m 6 jaar). Doe mee met verschillende spelletjes, zoals gooien, mikken, vangen en balanceren. Meedoen is gratis, maar meld je vooraf wel even.

Kijk voor meer informatie op www.duinwijck.com
De YONEX Dutch Junior International vindt plaats van 28 februari t/m 3 maart in DEGIRO-hal en wordt georganiseerd door BC Duinwijck. Toegang is gratis.

bekijk de hele agenda