Wandel je fit met de Nationale Diabetes Challenge

Regelmatig wandelen is goed voor mensen met diabetes of met een verhoogd risico daarop. Tijdens de Nationale Diabetes Challenge kunnen inwoners van Haarlem beginnen om, onder begeleiding van enthousiaste professionals, in beweging te komen. Op woensdag 15 mei vindt de eerste wandelavond plaats.

In totaal wordt er twintig weken gewandeld onder begeleiding van een wandeltrainer, met als resultaat verbetering van de algehele conditie. Tijdens de Haarlemse Diabetes Challenge is er ook aandacht voor gezonde voeding. Er wordt afgesloten met een feestelijke finale op zaterdag 28 september met een wandeling van 3, 5 of 7 km.

Deelname aan de Haarlemse Diabetes Challenge is bedoeld voor inwoners van Haarlem met diabetes 1 of 2, prediabeten, COPD, CRVM, overgewicht, ex-corona of met een doorverwijzing van de huisarts. De startlocatie is Atletiekbaan AV Haarlem aan de Jaap Edenlaan 4, Haarlem. Kosten bedragen € 20 (€ 1 per keer), HaarlemPas-houders nemen gratis deel (kosten exclusief kosten eindfestijn).

Informatie en aanmelden: lgrooff@sportsupport.nl of 023-303.72.38

 

bekijk de hele agenda